Natáčení dronem

V dnešní době, kdy se technologie rychle vyvíjejí, je důležité, aby vaše firma držela krok s novými možnostmi v marketingu. S naším natáčením dronem pro marketingové účely získáte inovativní a působivé záběry, které mohou výrazně zvýšit atraktivitu vašeho obsahu.

Co vám nabízíme?

Profesionální natáčení dronem

Využijte naše zkušenosti a technologie k pořízení vysoce kvalitních leteckých záběrů. Naši odborníci, kteří jsou i certifikovaní piloti dronů zajistí, že každé video bude vypadat profesionálně a přesně podle vašich představ.

Kreativní marketingová řešení

Získáte unikátní materiály, které obohatí vaše marketingové kampaně. Ať už jde o záběry z výšky, dynamické sledování objektů nebo panoramatické pohledy, naše dronové natáčení přidá vašim videím nový rozměr.

Flexibilní možnosti natáčení

Nabízíme širokou škálu možností natáčení, ať už potřebujete krátká videa pro sociální média, nebo delší záběry pro prezentace a firemní videa.

Postprodukce a úpravy

Poskytujeme kompletní služby včetně postprodukce. Náš tým upraví a zpracuje vaše videa tak, aby výsledný produkt odpovídal vašim představám.

Praktické ukázky a konzultace

Nabízíme vám možnost vidět naše předchozí projekty a konzultovat s námi vaše nápady. 

Bezpečnost a dodržování předpisů

Dbáme na to, aby veškeré natáčení probíhalo bezpečně a v souladu s platnými předpisy. Piloti dronů jsou licencovaní a proškolení k tomu, aby zajistili jak bezpečnost, tak dodržování všech pravidel.

Připojte se k nám a využijte výhod natáčení dronem pro váš marketing. Naše služby vám poskytnou inovativní a efektivní nástroje k vytvoření atraktivního a zapamatovatelného obsahu. Společně posuneme vaši marketingovou strategii na novou úroveň.

o 94%

mají videa natočená drony vyšší míru sledovanosti ve srovnání s tradičními videi

o 80%

jsou nižší náklady na letecké snímkování pomocí dronů než u tradičních metod

až o 30%

vyšší návratnost investic hlásí firmy, které využívají drony pro marketingové účely

43%

firem používá v sektoru nemovitostí drony pro marketing

POMŮŽEME VÁM S MARKETINGOVOU PROPAGACÍ

Napište nám více o vašem projektu

Rádi pro vás zajistíme atraktivní marketingové materiály