Implementace AI do firem

V dnešní době, kdy technologie umělé inteligence (AI) rychle mění podnikový svět, je klíčové, aby vaše firma nezůstala pozadu. S naším školením a podporou při implementaci AI získáte přístup k nejnovějším technologiím a metodám, které otevřou dveře k novým možnostem a konkurenčním výhodám

Co se u nás dozvíte?

Základy práce s AI

Pojďme společně prozkoumat základní principy umělé inteligence. Naučíme vás, jak AI funguje, co je možné díky ní dosáhnout a jak ji efektivně využívat ve vašem podnikání.

Přehled jazykových a grafických modelů

Získejte přehled o nejvíce využívaných jazykových a grafických modelech AI. Vysvětlíme jejich funkce, silné stránky a praktické využití.

Rozdíly mezi jednotlivými modely

Pomůžeme vám pochopit, jak se liší různé modely AI a jak tyto rozdíly ovlivňují jejich aplikaci v reálném světě. Tím zajistíme, že vyberete nejvhodnější model pro vaše specifické potřeby.

Praktické použití AI

Naučíme vás, jak efektivně využívat AI ve vašich projektech a procesech. Ukážeme vám, jak může zlepšit výkon, efektivitu a inovace ve vaší firmě.

Aplikace AI v praxi

Nabízíme praktické ukázky, které vám ukážou, jak AI transformuje různé odvětví a jak ji lze aplikovat pro zlepšení vašeho podnikání. Vyzkoušíte si to s námi.

Na co si dát pozor

Podíváme se na to, kdy je vhodné AI používat a kde má mezery. Učíme, jak identifikovat a řešit potenciální výzvy a omezení AI, abyste mohli využívat její přínosy s minimálním rizikem.

Připojte se k nám a otevřete dveře k budoucnosti plné možností s AI. Naše školení vám poskytne základy, praktické znalosti a důležité rady, abyste mohli umělou inteligenci efektivně a bezpečně integrovat do svého podnikání. Společně vytvoříme silný základ pro vaši budoucí konkurenční výhodu v digitálním světě.

1956

vznikla AI jako akademický obor

95%

interakcí se zákazníky by mělo být do roku 2025 podporováno AI

o 12%

překonávají své konkurenty výrobci v automobilovém průmyslu, kteří využívají AI

45 mld.$

dosáhlo v roce v roce 2022 globální financování AI

33%

organizací již začalo implementovat AI

POMŮŽEME VÁM S IMPLEMENTACÍ AI VE VAŠICH PROJEKTECH

Napište nám více o vašem projektu

Připravíme vám řešení na míru