Webináře

Webinář je online seminář, který umožňuje prezentaci různých témat prostřednictvím prezentací, videí, grafiky a dalších interaktivních nástrojů. Díky chatovacím a diskusním funkcím mohou účastníci aktivně komunikovat s přednášejícím a mezi sebou. Webináře jsou přístupné z jakéhokoliv místa s připojením k internetu, což umožňuje účast lidem z různých zemí a časových pásem. Tyto semináře se často využívají pro školení, prezentace nových produktů a služeb, diskuse a spolupráci na projektech.

Výhody webinářů:

Nové znalosti a dovednosti

Webináře jsou plné užitečných informací, které pomáhají klientům zlepšit své pracovní dovednosti nebo dosáhnout lepších výsledků ve svých oblastech zájmu.

Flexibilita

Probíhají online a jsou snadno dostupné z počítače, tabletu nebo smartphonu. To znamená, že klienti se mohou zúčastnit z pohodlí svého domova nebo kanceláře, aniž by museli cestovat na místo konání.

Interaktivita

Webináře mohou být interaktivní, takže klienti mohou přímo komunikovat s přednášejícími. To umožňuje získat přímou odpověď na své otázky nebo požádat o další informace.

Záznamy

V případě zájmu jsou nahrávány záznamy, které jsou poté klientům k dispozici kdykoli budou potřebovat. To je užitečné pro ty, kteří se nemohou zúčastnit vysílání v reálném čase nebo si chtějí připomenout určité informace.

Náklady

Webináře jsou levnější než účast na tradičních konferencích nebo seminářích, protože nevyžadují cestování, ubytování ani stravování. To znamená, že i menší firmy nebo jednotlivci mohou mít přístup k cenným informacím a školením.

Našim klientům nabízíme webináře na různá témata, které jsou připraveny na míru pro každého z nich. Díky našemu odbornému týmu jsme schopni poskytnout kvalitní webináře, které pomohou našim klientům zdokonalit své dovednosti a dosáhnout svých cílů. Bez ohledu na to, jaké téma z online marketingu vás zajímá, jsme tu pro vás, abychom vám pomohli a přizpůsobili se vašim individuálním potřebám.


Všechna naše nabízená školení je možné absolvovat též jako webináře.

87%

firem zaznamenalo zlepšení výsledků po využití webinářů jako školícího nástroje

50-70%

nákladů v průměru ušetří účastníci webinářů oproti tradičním seminářům 

69%

účastníků uvádí, že po absolvování webináře došlo se zlepšily jejich dovednosti a znalosti

67%

firem využívá webináře jako součást své marketingové strategie

35%

účastníků uvádí, že webináře s interaktivními prvky (ankety, otázky a odpovědi) udrží jejich pozornost déle

POMŮŽEME VÁM S ROZŠÍŘENÍM ZNALOSTÍ O ONLINE MARKETINGU

Napište nám více o vašem projektu

Rádi pro vás vytvoříme vhodné webináře na míru